Despre mine

Cine citeste randurile urmatoare si se asteapta la o autobiografie, poate fi dezamagit… Sau poate nu…
Prefer sa dezvalui lucruri personale doar celor care stiu sa citeasca printre randuri, celor care empatizeaza cu trairile mele, oricat ar parea ele de comune.
Inutil sa apara negru pe alb ca imi place sa scriu (deoarece urasc lucrurile evidente), insa pot marturisi cu cea mai mare convingere ca eu daca vreau sa scriu, scriu!
Chiar si o simpla frunza ma poate inspira, daca am chef sa scriu despre ea! O pot creiona in cateva fraze, din frustrarea ca nu o pot desena!
Cine sunt este putin relevant, nu sunt deloc o persoana complexa, dimpotriva! Iar sa ma autocaracterizez , mi s-ar parea ca textul rezultat (cu siguranta, unul maxim de penibil) ar fi demn de un site de matrimoniale.
Si nu din cauza ca as fi lipsita de obiectivitate, dar de cand ma stiu, pendulez intre stari, atitudini si sentimente! Daca eu ma straduiesc de mai mult de 30 de ani sa ma cunosc, nu dau nicio sansa celorlalti! Cu tot respectul!
Sunt o simpla muritoare, care se elibereaza de temeri, bucurii, opinii impovarandu-i pe ceilalti cu ele!
Si pentru cei care chiar vor sa ma cunoasca si recunoasca, vad doar o singura modalitate: cititi, intelegeti, simtiti si, de ce nu, comentati!
Spor!