Nimeni nu-i perfect, dar nimeni nu-i ca noi !

0

” Nimeni nu-i perfect, dar nimeni nu-i ca noi ” este simpla mea parere de cetarean vizavi de politica ce se desfasoara in tara noastra in ziua de astazi. Si spun acest lucru deoarece, dupa cum foarte bine cei mai multi dintre voi stiti, astazi s- a votat o motiune de cenzura, depusa de partidul aflat la guvernare, impotriva propriului Guvern. Si tineti minte, partidul, pana mai inainte cu cateva saptamani isi lauda Guvernul, spunand ca acesta este unul exceptional si ca face toate lucrurile asa cum trebuie. Insa asta numai pana cand seful acestui Guvern, adica primul ministru, nu a mai vrut sa joace asa cum ii dicta partidul.

 

Tot simpla mea parere de cetatean care nu cunoaste foarte multe lucruri despre politica, dar care isi permite sa comenteze din simpla postura de votant, este ca, aceasta de fapt a fost o disputa intre cativa oameni politici din acest partid. Insa lucrul mai grav este ca acestia si- au inceput razboiul fara sa tina cont de votantii lor, care, dupa cum foarte bine s-a vazut la televizor, au fost cu adevarat indignati.

 

Dupa lupta dintre partid si partid, a castigat tot partidul. Logic, nu? Numai ca dupa parerea mea, acest lucru ar trebui sa ne puna un mare semn de intrebare pe viitor. Sa ne faca sa ne gandim de doua ori atunci cand oferim votul. Si prin acest articol nu vreau sa discreditez pe cineva, dupa cum am spus putin mai sus, incerc doar sa imi exprim parerea mea de simplu cetatean care nu mai are nici macar un pic de incredere in politicienii din tara asta. Pentru ca politicienii pun pe primul loc interesele lor, bataliile lor personale, inaintea intereselor cetatenilor care i- au votat si pe care ei sunt obligati sa ii reprezinta si sa incerce sa le asigure acestora toate resursele de care au nevoie si o viata cat mai buna. Asa ca, politicienilor, lasati orgoliile si disputele personale deoparte si haideti sa ” facem” ceva pentru tara asta! Ca de asta ati fost alesi, nu?!! Stiu ca nimeni nu-i perfect, dar om poate fi oricine!

You might also like More from author

Leave a comment