Sfarsit de saptamana cu prietenii la pescuit

0

Sfarsit de saptamana, duminica, ziua in care trebuie sa merg cu prietenii la pescuit. Planuisem acest lucru inca de joi, dar surpriza… la 5 dimineata suna telefonul, dar eu care adormisem pe la ora 4 nu il aud… Ca printr-un facut ma trezesc la ora 7:30 si incep sa ma cuprinda remuscarile ca imi dezamagisem prietenii… Nu mai stau mult pe ganduri si il sun pe unul dintre ei. Dupa doua, trei incercari imi raspunde si imi spune ca ei sunt deja la pescuit si ca daca vreau sa merg, ii gasesc acolo.

Nu cred ca a durat mai mult de doua minute sa ma spal si sa ma imbrac, dupa care am pus mana pe telefon si am sunat un taxi. Masina de taxi a ajuns in aproximativ cinci minute si l-am rugat pe sofer sa ma duca pana la iesirea din oras, de unde urma sa iau un microbuz care sa ma lase in apropierea lacului pe care se aflau prietenii mei. Zis si facut, am ajuns in apropierea lacului si i-am sunat din nou pe acestia, deoarece nu stiam incotro sa merg… era prima data cand mergeam la lacul respectiv. Mi- au explicat in telefon pe unde trebuie sa merg pentru a ajunge la ei, iar drumul pe jos a durat aproximativ 15 minute, timp in care am admirat peisajul frumos de acolo.

Intr- un final am ajuns la ei si am inceput sa pescuiesc. Bineinteles, asta dupa ce m- am ” delectat” cu o bere rece, deoarece eram insetat de pe drum. Si ceea ce vreau sa va mai spun este ca, am prins peste, pe care bineinteles ca l-am aruncat inapoi in lac, deoarece era prea mic, insa cel mai important este ca nu a lipsit buna dispozitie si ca a fost un sfarsit de saptamana pe cinste si pe care vrem sa il repetam cat mai curand.

You might also like More from author

Leave a comment