Singuri ne-am ales calaii

0

Singuri ne-am ales calaii, iar cand spun acest lucru ma refer exact la alesii nostri din Guvern. Pe langa faptul ca probabil o sa intram in Cartea Recordurilor, cu siguranta ca ne simtim si umiliti si luati precum niste obiecte neimportante de catre cei pe care i-am ales. Ei se bat intre ei, dar cu noi cum ramane? Merita simplele lor orgolii sa condamne o tara intreaga la rusine?

 

Nu vreau sa imi dau cu parerea neaparat despre faptele persoanelor care participa la acest scandal, care este intr- adevar unul destul de rusinos. Insa am auzit cum niste membri ai Guvernului au declarat ca ei de fapt stiau ca faceau parte dintr- un Guvern provizoriu… cum sa poti spune asa ceva? Probabil ca daca erau angajatii unui supermarket aveau tot dreptul sa dea proba de lucru… dar la acest nivel in niciun caz NU! Si asta pentru ca in acest caz este vorba despre 20 de milioane de oameni…

 

Si de parca toate astea nu ne- ar fi de ajuns, am ajuns sa mai credem si ceea ce ne spun asa- zisele emisiuni de politica. Dupa parerea mea, in Romania, fiecare post de stiri incearca intotdeauna sa avantajeze un anumit partid politic sau un anumit politician. Lucru care ,de asemenea, nu mi se pare deloc corect! Insa in acest caz nu avem ce sa facem, deoarece in tara noastra, trusturile de televiziune isi fac de cap exact asa cum doresc!

 

In concluzie, nu mai pot sa spun decat ca singuri ne-am ales calaii! Insa ma intreb oare cand ne vom trezi… cand poporul roman va invata sa nu mai fie temator? Cand vom fi capabili sa alegem exact asa cum credem noi ca e bine? Cand ne vom da seama ca de fapt noi conducem tara, prin deciziile noastre si prin dreptul de a alege?

You might also like More from author

Leave a comment