Campionatul Mondial, un vis irealizabil !

0

Cand spun ” Campionatul Mondial, un vis irealizabil” , ma refer in special la echipa nationala de fotbal a Romaniei. In urma cu doua zile, ne-a invins Polonia si trebuie sa recunoastem ca a facut-o intr-un mod destul de simplu! Dar haideti intai sa derulam putin evenimentele!

La Campionatul Mondial de Fotbal din anul 1994, echipa nationala de fotbal a Romaniei ne-a facut o surpriza placuta. Multi sunt de parere ca atunci se juca alt fotbal si ca in ziua de astazi jocul a evoluat. Dar fotbalistii romani de ce nu au evoluat odata cu el? Si intrebarile in acest caz ar putea fi mult mai multe, dar o sa imi permit sa sar peste ele!

In anul 1994, echipa nationala de fotbal a Romaniei a ajuns pana in sferturile Campionatului Mondial desfasurat in Statele Unite ale Americii. Desigur, atunci echipa de fotbal a Romaniei avea in teren jucatori foarte titrati la acea vreme, precum Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu, Adrian Ilie, Viorel Moldovan, Bogdan Stelea, Gheorghe Belodedici, Daniel Prodan si Gica Popescu. Multi dintre acestia au jucat la echipe de club titrate din Europa, precum Barcelona, Real Madrid, Valencia si Chelsea. Insa in ziua de astazi ce ne-a mai ramas?

Cei mai multi microbisti din ziua de astazi dau de cele mai multe ori vina pe antrenor. Pai, aici trebuie sa spun ca, in ultima perioada de timp, la echipa nationala de fotbal a Romaniei s-au perindat fel si fel de antrenori. Este posibil ca niciunul dintre acestia sa nu fii reusit sa ii aseze corect pe jucatori in teren? Si spun acest lucru deoarece, in urma cu cateva zile un prieten, la fel de microbist ca mine, mi-a spus ca de vina e antrenorul… Bine, parerea mea este cu totul alta si eu cred ca nivelul fotbalului din Romania este la pamant! Si asta deoarece, tinerii din ziua de astazi nu mai sunt ” indreptati” de mici catre fotbal, nu mai au idoli din fotbalul romanesc…

In concluzie, parerea mea este ca daca ceva nu se schimba in bine in fotbalul romanesc, in viitorul apropiat, sansele Romaniei de calificare la un turneu mondial vor fi nule chiar si pe viitor!

You might also like More from author

Leave a comment