Cand pierdem, o facem cu intensitate

0

Ieri, o romanca a ajuns in finala la Roland Garros. Chiar daca aceasta fost considerata favorita,nu a reusit sa-si insuseasca titlul, smuls cu forta si darzenie de o copila de 20 de ani.
Multi (de-ai nostri) au hotarat ca cea mica a fost favorita Fortunei, ca nu ai cum sa castigi o partida de tenis atunci cand acumulezi peste 50 de greseli nefortate in cateva ore…
Dar se pare ca, atunci cand nu ai nimic de pierdut, poti sa joci orice minge ca si cum ar fi minge de meci! Micuta letona a avut mai mult curaj si indrazneala, si sunt convinsa ca nu a fost o intamplare! Desigur, jocul ei nu este unul frumos, artistic, dar nu-mi amintesc sa se dea note (in tenis) pentru impresia artistica!

Simona nu a crezut mai putin in victorie, dar parca a asteptat prea mult ca succesul sa vina singurel la ea! La un moment dat aveam impresia ca asteapta doar greselile adversarei, fara sa se concentreze pe ofensiva!
Departe de mine orice tentativa de critica amara, Simona este o campioana!!

Dar sunt dezamagita! Simona nu are o vina directa! Probabil ea simte cel mai intens aceasta ratare! Desi toti spunem ca este un castig ajungerea in finala acestui mare turneu, castigarea acestuia ar fi fost un vis indeplinit, daruit romanilor dupa o perioada lunga de timp! Pentru ea si pentru milioane de romani!

Simona a ratat la mustata locul 1 ATP ! Acum, la o zi dupa toate cele intamplate, fiecare ne luptam cu dezamagirea asa cum ne pricepem mai bine!

Simona, te iubim, dar iarta-ne ca nu stim sa pierdem cu aceeasi intensitate cu care o faci tu!!

Probabail, ne-am dorit victoria desi egoismul personal nu ne permite sa ne bucuram, in mod colectiv, de succesul altcuiva! Este mult mai usor sa ii comentam esecurile!
Deci: AVANTAJ SIMONA!

You might also like More from author

Leave a comment