Ce nu trebuie sa faci atunci cand mergi la plaja?

0

Probabil ca exista momente cand te gandesti ce nu trebuie sa faci atunci cand mergi la plaja… Iar acesta este principalul motiv pentru care m-am hotarat sa scriu acest articol. Asa ca, haideti sa incepem.

 

  1. Sa nu-ti uiti acasa cremele de protectie

Chiar daca uneori nu bagi in seama acest lucru, trebuie sa stii ca Soarele poate fi un factor destul de periculos asupra sanatatii. In primul rand, atunci cand te expui la Soare, te poti deshidrata! Iar in acest caz iti recomand ca, atunci cand mergi la plaja sa consumi multa apa. Apa, nu alcool, deoarece alcoolul in prezenta Soarelui poate duce la o deshidratare mai rapida! In plus, arsurile provocate de Soare pot duce chiar la cancerul de piele. Tocmai acesta este principalul motiv pentru care trebuie intotdeauna sa aveti la voi creme pentru protectie solara. Iar aici atentie, trebuie sa va dati cu o crema pentru protectia solara si cand va expuneti la razele solare si chiar si atunci cand iesiti din apa!

 

2. Sa fii foarte atent la produsele pe care le consumi

Iti recomand ca atunci cand mergi la plaja sa eviti sa iei la tine mancaruri gatite sau mezeluri. Iti spun acest lucru deoarece acestea se pot altera, In acest caz, iti recomand sa iei la tine fructe, deoarece acestea nu vor face decat sa te hidrateze! Stiu ca multa lume si in special barbatii, atunci cand merg la plaja, au tendinta sa consume bere. Intr- adevar, berea rece „intra” bine atunci cand caldurile sunt ametitoare, insa aceasta poate avea si destul de multe consecinte nefaste asupra organismului.

 

3. Sa-ti protejezi intotdeauna capul

Razele puternice ale Soarelui pot avea intotdeauna consecinte nefaste asupra capului tau. Datorita acestora pot aparea durerile de cap si uneori insolatiile, care in cea mai mare parte din cazuri, sunt insuportabile. Tocmai din acest motiv este indicat sa aveti intotdeauna capul acoperit cu o palarie sau chiar cu o sapca!

You might also like More from author

Leave a comment